www.ClownKeni.nl

De clown

Wat als grapje begon, liep uit naar een hobby. Nu is er een Clown!

Clown Keni zegt hallo...

Dank je wel! Omdat je de tijd hebt genomen mijn website te bezoeken en te lezen. Allereerst hallo en een hartelijk welkom! Mijn naam is Clown Keni en kom uit Liessel. Dat is een plaatsje in het mooie en gezellige Brabant.

Het is daar waar de historie van Clown Keni begint. Het zijn twee echte Brabantse harten die samensmelten en besluiten om in Liessel te gaan wonen. Een veelzijdige baan en een goed gevuld priveleven zorgen dat er weinig tijd over blijft voor de nodige ontspanning.

Dat heeft Clown Keni doen besluiten om te beginnen met ballonvouwen. Na de grappigste balloncreaties, lachen, gieren en brullen zijn de ballonfiguren in de loop der jaren steeds mooier geworden. Dat hebben ook andere mensen gezien en zo groeide een hobby, wat als grapje begon, uit tot de clown.

De clown die zich gedraagt als "clownspuber" en nog veel kan leren. Na enkele opleidingen bij clown & trainer Ray Biemans is mijn eigen clown ontstaan. Een clown met enthousiasme en volop creativiteit!

De zoektocht gaat verder om mijn clown te vervolmaken. De clown moet immers ook kunnen goochelen en van een goede presentatie zijn voorzien. Van het een komt het ander en zo is het leven in Clown Keni ontstaan.

Waar de zoektocht zal eindigen is niet bekend. Wat je niet weet kun je ook niet weten! Maar een ding is zeker: Als kinderen genieten, genieten de mens!