www.ClownKeni.nl

Clown Keni Sinterklaasfeest

Op veel plaatsen wordt rond december het Sinterklaasfeest gevierd. Vaak is het vooraf enigszins rumoerig en zijn kinderen ongeduldig voordat het grote moment daar is. Het Clown Keni Sinterklaasfeest brengt daar verandering in.

Al musicerende verschijnt Clown Keni op het toneel. Zo verbaasd als hij kijkt, vraagt hij aan alle kinderen of zij speciaal voor hem hier naartoe gekomen zijn? Al snel blijkt dat dit niet het geval is en de verdere middag in het teken staat van Sinterklaas.

Om dit te vieren wordt samen met de kinderen een Sinterklaasliedje gerepeteerd. Tijdens het grappen en grollen komen ook al kunstjes van de Zwarte Pietenschool voorbij.

Samen met de circusvriendjes Ollie en Fant wordt het Sinterklaasfeest vervolmaakt. Na het zetten van de schoen, waarbij nog meer goocheltrucs verschijnen volgt een klein grapje voor Sinterklaas.

Met veel interactie, grapjes, goocheltrucs, liedjes en dansjes zijn de kinderen op stoom en zingen we... Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht...

Tip

Het Clown Keni Sinterklaasfeest duurt ongeveer 50 minuten en is een absolute aanrader voor wie een bijzondere introductie wil toevoegen aan de Sinterklaasviering.